Geräte und Zubehör
Espresso caramel sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
360 g
Zutaten
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 360 g
Natrium
109.5 mg
Protein
3.1 g
Kalorien
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Fett
72.6 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
45.4 g
Kohlenhydrate
255.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Inverted Sugar Syrup
4 Std. 20 Min
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 Std. 10 Min
Lemon curd
20 Min
Classic zabaglione
15 Min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min