Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
egg, large (65-70 g) cold6
-
water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour255 g
-
olive oil30 g
-
water115 g
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour for flouring
Egg Salad
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
shallot15 g
-
sour cream, any type30 g
-
mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
chive, fresh (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
254.6 mg
Protein
6.6 g
Kalorien
678.8 kJ /
162.2 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our TABLE
22 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Curry Chicken Quiche
Keine Bewertungen
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
Waffles
25 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Mai Tai
10 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Keine Bewertungen
Strawberry Snow Cones
50 Min
Stuffed veggie snails
45 Min
Horchata
5 Min
Snow Cocktail
15 Min
Margherita Pizza
2 Std. 10 Min