Geräte und Zubehör
Cider-Kipstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1126 mg
Protein
287.6 g
Kalorien
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Fett
250.5 g
Ballaststoff
7.1 g
Gesättigte Fettsäuren
68.2 g
Kohlenhydrate
64.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 Std. 55 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min