Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Kalorien
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Kohlenhydrate
- 1.7 g
- Fett
- 12.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoff
- 0.4 g
- Natrium
- 294 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Śledzie po wileńsku
13h 45min
Paprykarz à la szczeciński
45min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Śledzie po japońsku
45min
Pasta z łososia
5 Min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 menit
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 menit
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta jajeczna z awokado
35 menit
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min