Geräte und Zubehör
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Zubereitung 5 Min
Gesamt 4 Std. 5 Min
500 g
Zutaten
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 tsp fine sea saltherb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
235 mg
Protein
4.6 g
Kalorien
1314 kJ /
314 kcal
Fett
32.1 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
5.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Raw
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Sweet Potato Pizza
1 Std. 5 Min
Almond and Coconut Corners
1 Std. 20 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Quinoa Salmon Patties
1 Std. 20 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.