Geräte und Zubehör
Turkey Chili
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
6 oz cheddar cheese, cubedPepper Jack cheese cubed6 oz
-
fresh jalapeño chili de-stemmed (approx. 1 oz), to taste½ - 1
-
serrano chili de-stemmed (approx. 1 oz)1
-
garlic cloves2 - 3
-
yellow onions quartered5 oz
-
green bell pepper halved3 oz
-
red bell pepper halved3 oz
-
olive oil1 oz
-
celery stalk in pieces2 oz
-
salsa (tomato, md. heat)5 oz
-
1 can diced tomatoes, (approx. 15 oz)tomato sauce (approx. 15 oz)1 can
-
10 oz roast turkey meat, in piecesground turkey crumbled10 oz
-
chili powder2 tsp
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
lemon juice (optional) (approx. 1 md. lemon)½ oz
-
pinto beans (approx. 15 oz), drained1 can
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1113.1 mg
Protein
42 g
Kalorien
2642.2 kJ /
631.5 kcal
Fett
27.1 g
Ballaststoff
15.1 g
Gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
58.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Beef Chili
1 Std. 5 Min
Spiced Corn Salad
25 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Tortilla Soup
25 Min
5-Second Rainbow Salad
5 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min