Geräte und Zubehör
Stracciatella Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh spinach leaves60 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving50 g
-
large eggs2
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)20 g
-
water500 g
-
1 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 portions
Natrium
2226.1 mg
Protein
39.1 g
Kalorien
2002.2 kJ /
478.5 kcal
Fett
27.8 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 Std. 30 Min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Potato and Pork Rib Racks
1 Std. 30 Min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Salmorejo
30 Min