Geräte und Zubehör
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portioner
Zutaten
-
løg, brune skåret i halve40 g
-
fed hvidløg1
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 kvist
-
basilikum, frisk kun blade, plus ekstra til pynt1 kvist
-
rød chili, frisk udsået, hvis det foretrækkes¼ - ½
-
tørrede tomater50 g
-
smør15 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i stykker (2-3 cm)250 - 300 g
-
fløde, 35 %130 g
-
vand220 g
-
hvidvin40 g
-
hønsebouillon (se tips)2 tsk
-
pasta, penne130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
187 mg
Protein
45 g
Kalorien
3262 kJ /
780 kcal
Fett
36 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Konsulent favoritter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kyllinge-, spinat- og porrerisotto
30 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Soba nudler
Keine Bewertungen
Japanske ramen nudler
Keine Bewertungen
Dumpling dej
1 Std.
Kinesiske ægnudler
1 Std.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen