Geräte und Zubehör
Adobo beef
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
chipotle chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
ancho chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
mulato chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
ground cumin1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
dried oregano1 pinch
-
whole cloves2
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves60 g
-
fresh tomatoes cut into halves500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
water300 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
511.4 mg
Protein
49.3 g
Kalorien
2392.3 kJ /
569.6 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
13.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Mexico
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Butter chicken
55min
Chilli con carne
45min
Beef rendang
1u. 55min
Chicken pad thai
55min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef goulash with dumplings
1u. 45min
Chicken San Fernando
55min
Aromatic chicken pilaf
1u. 20min
Curry lamb cutlets
1u.