Geräte und Zubehör
Corn chips with salsa roja
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1152.6 mg
Protein
9.1 g
Kalorien
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
38.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Mexico
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon and caper aioli
15 Min
Hommus
15 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 Std. 15 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Rice salad
1 Std.
Amritsari dal
26 Std.
Wholemeal crumpets
1 Std. 40 Min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 Std. 20 Min
Tomato pasta sauce
40 Min