Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Kohlenhydrate
- 37 g
- Fett
- 26.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.6 g
- Ballaststoff
- 6.5 g
- Natrium
- 2748.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35 Min