Geräte und Zubehör
Vienna sausages with split pea soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
634.1 mg
Protein
18 g
Kalorien
1533.5 kJ /
365 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
8.9 g
Gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oktoberfest
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sauerkraut soup
50 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Minestrone
40 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Ratatouille
40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min