
Geräte und Zubehör
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
Vorbereitung 1 Std. 20 Min
Gesamt 11 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Mango truffles
-
mango flesh250 g
-
glucose syrup25 g
-
white sugar80 g
-
agar agar powder (see Tips)1 ½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
cocoa butter120 g
-
vanilla bean seeds scraped½
Sour meringue
-
egg whites2
-
caster sugar80 g
-
citric acid1 tsp
Strawberry spheres
-
frozen strawberries (see Tips)350 g
-
balsamic vinegar½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
calcium lactate gluconate (see Tips)2 tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
water1000 g
-
sodium alginate (see Tips)2 tsp
White chocolate powder
-
white chocolate120 g
-
full cream milk30 g
-
milk powder30 g
-
maltodextrin powder (see Tips)30 g
Assembly
-
fresh basil leaves16
-
strawberries cut into slices8
Nährwerte pro 1 portions
Kalorien
367 kcal /
1541.9 kJ
Protein
4.8 g
Fett
20 g
Kohlenhydrate
43.3 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Natrium
223.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland