
Geräte und Zubehör
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
Panna cotta
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
pouring (whipping) cream140 g
-
full cream milk50 g
-
wasabi paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
yuzu juice (see Tips)2 tsp
-
sea salt½ tsp
Prawns
-
cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact6
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
fresh chervil finely chopped (optional)10 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
-
yuzu juice (see Tips)60 g
-
xanthan gum¼ tsp
-
red grapes cut into halves, to serve5
Nährwerte pro 1 portions
Kalorien
456.5 kcal /
1917.5 kJ
Protein
17 g
Fett
38.2 g
Kohlenhydrate
10.8 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
19.7 g
Natrium
1036.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland