Geräte und Zubehör
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14.2 g
Kalorien
1101 kJ /
263 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Kiwi and Ginger Smoothie
10 Min