Kompatible Versionen
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Kohlenhydrate
- 13 g
- Fett
- 67.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.9 g
- Ballaststoff
- 10 g
- Natrium
- 1531.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Broccoli almond soup
30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Zucchini soup
25min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Carrot and coriander soup
30 min
Curried carrot and ginger soup
40 min.
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min.
Spicy cauliflower soup
20 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min