Kompatible Versionen
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Kohlenhydrate
- 13 g
- Fett
- 67.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.9 g
- Ballaststoff
- 10 g
- Natrium
- 1531.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Creamy tomato and basil soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Tomato and red lentil soup
30min
Carrot and coriander soup
30min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30min
Broccoli almond soup
30min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Spicy cauliflower soup
20 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min