Geräte und Zubehör
Lebanese-style hommus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 13 Std. 15 Min
800 g
Zutaten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus to soak and rinse1000 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste80 - 100 g
-
tahini100 g
-
garlic clove to taste1
-
sea salt to taste1 tsp
-
ice cubes80 g
-
olive oil to drizzle1 - 2 tbsp
-
ground cumin to sprinkle½ tsp
-
paprika to sprinkle½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Natrium
3362.5 mg
Protein
69.2 g
Kalorien
7323.9 kJ /
1750.5 kcal
Fett
89.4 g
Ballaststoff
40.6 g
Gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
187 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Date and nut balls
20 Min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 Min
Cholent
4 Std. 50 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Beef pierogi
1 Std.
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min