Kompatible Versionen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g oudbakken broodjes, in stukken (1-2 cm)
- 200 g diepgevroren, gehakte spinazie, ontdooid
- 4 eieren
- 1 tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- 50 g wortelen, in stukken
- 700 g rijpe tomaten, in stukken
- 6 - 8 verse basilicumbladeren
- 500 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 400 g gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)
- zout, plus extra naar smaak
- extra vergine olijfolie, plus extra naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoff
- 6.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Romige tomatensoep
25 min
Veelzijdige stevige soep
50min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Tomatensaus
40min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Tequila 'Refresher'
5 min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h