Kompatible Versionen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
-
500
g rijpe tomaten, in stukken
oder 500 g tomaten uit blik - 15 g tomatenpuree
- 370 g gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
350
g zwarte-ogenbonen, gedroogd, minstens 4 uur geweekt (zie tip)
oder 350 g gedroogde groene linzen,gespoeld en uitgelekt - 350 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1000
g volledige babypijlinktvis, gekuist, vers of diepgevroren
oder 1000 g rauwe pijlinktvis, vers of diepgevroren - zout, plus extra voor de pijlinktvis
- vers gemalen peper, plus extra voor de pijlinktvis
- extra vergine olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 20 g citroensap, vers geperst (optional)
- verse koriander, gehakt (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
- Fett
- 9 g
- Ballaststoff
- 11.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Rabarberijs
36u. 25min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Papaya'péro
30 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Abrikozenlikeur
30 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min