
Geräte und Zubehör
Black-eyed bean stew with baby squid
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
ripe tomato cut into pieces500 g
-
tomato paste15 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)370 g
-
ground sweet paprika1 tbsp
-
salt plus extra for the squid1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra for the squid1 pinch
-
dried black-eyed beans soaked for at least 4 hours (see Tips)350 g
-
water350 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
whole baby squid cleaned, fresh or thawed1000 g
-
freshly squeezed lemon juice (optional) (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh coriander (optional) cut into pieces
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
320 kcal /
1339 kJ
Protein
32 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
22 g
Ballaststoff
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland