Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomato, cut into pieces
oder 500 g canned tomatoes - 15 g tomato paste
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g dried black-eyed beans, soaked for at least 4 hours (see Tips)
oder 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
-
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or thawed
oder 1000 g raw squid rings, fresh or thawed - 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon) (optional)
- fresh coriander, cut into pieces (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
- Fett
- 9 g
- Ballaststoff
- 11.5 g
Alternative Rezepte
Vegetable pilaf
1h
Pasta salad with trout and vegetables
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White fish wrapped in banana leaves
2 Std. 20 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Seafood panzanella
1h
Asparagus and pea omelette
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Honey ginger tofu with greens
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Fish and mixed vegetable parcels
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Turmeric fish
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Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
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Eggplant with burghul
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