Geräte und Zubehör
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optional)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
7 g
Kalorien
1039 kJ /
248 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Aardappelsoep met curry
35 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Zwart-Wit Muffins
1 Std.
Spaghetti muffins
55 Min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Champignontaart
Keine Bewertungen
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min