Geräte und Zubehör
Meat Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Natrium
58983.8 mg
Protein
73.6 g
Kalorien
2305.3 kJ /
551 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoff
16.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vanilla Yoghurt
13 Std.
Butter
5 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Boiled Eggs
20 Min
Minced Raw Meat
35 Min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Sandwich Bread
3 Std.