Geräte und Zubehör
Chicken Pastilla
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
unsalted butter diced150 g
-
blanched almonds150 g
-
sugar to taste20 - 30 g
-
fresh parsley leaves3 Tbsp
-
fresh coriander leaf (optional)3 Tbsp
-
onions halved200 g
-
saffron1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (approx. 2 cm)600 g
-
water50 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
medium eggs3
-
filo pastry8 sheets
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26 g
Kalorien
2471 kJ /
590 kcal
Fett
46 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
moroccan adventure
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 Std.
Chicken Tagine
25 Min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 Std. 35 Min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 Std.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.