Geräte und Zubehör
Chicken Pastilla
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
unsalted butter diced150 g
-
blanched almonds150 g
-
sugar to taste20 - 30 g
-
fresh parsley leaves3 Tbsp
-
fresh coriander leaf (optional)3 Tbsp
-
onions halved200 g
-
saffron1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (approx. 2 cm)600 g
-
water50 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
medium eggs3
-
filo pastry8 sheets
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26 g
Kalorien
2471 kJ /
590 kcal
Fett
46 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
moroccan adventure
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 Std. 35 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.