
Geräte und Zubehör
Tabbouleh-stuffed Peppers
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 pieces
Zutaten
-
bulgar wheat (see tip)70 g
-
water boiling120 g
-
peppers, mixed4
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)2
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces (2 cm)120 g
-
ripe tomatoes quartered, deseeded200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
baharat spice mix (optional) (see tip)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber diced (5 mm)100 g
-
pomegranate seeds (optional)80 g
Nährwerte pro 1 piece
Kalorien
258 kcal /
1073 kJ
Protein
5 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Celebrate Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland