Geräte und Zubehör
Cream of Lotus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
lotus seeds soaked overnight250 g
-
water750 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes50 g
-
agave nectar20 - 40 g
-
rock salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
8 g
Kalorien
916 kJ /
219 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Sesame Crème
10 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min