Geräte und Zubehör
Chrysanthemum Tofu Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
421 mg
Protein
6 g
Kalorien
414 kJ /
99 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Reunion Dishes
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Yam Rice
45 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min