Geräte und Zubehör
Chrysanthemum Tofu Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
421 mg
Protein
6 g
Kalorien
414 kJ /
99 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Reunion Dishes
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stir-fried vegetables
10 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Soy Milk (Metric)
1 Std. 35 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Mapo tofu
15 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min