Kompatible Versionen
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1200 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
oder ½ tk toz sebzeli çeşni - 200 g basmati pirinci
- 500 - 700 g kuşkonmaz, gerekiyorsa saplarının odunsu kısımları kesilmiş
- 3 - 4 yk sızma zeytinyağı
Limonlu sabayon sosu
- 4 yumurta sarısı
- ½ tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 10 g limon suyu
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 41 g
- Fett
- 20 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1hod.
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1hod.
Fermente Kırmızı Soğan
96 Std.
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2hod. 20min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 min
Sebzeli Köfte (Bebek Yemeği)
50 Min
Tavuklu ve Körili Darı
Keine Bewertungen
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Pesto Sosu
15 min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 godz. 5 min