Geräte und Zubehör
Pêche Melba
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
0.8 g
Kalorien
436.5 kJ /
104.3 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
21.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Karameltaart
3 Std. 50 Min