Kompatible Versionen
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoff
- 5.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Sticky Chilli Beef
55min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Layered Chicken Dinner
2h
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Curry Noodles with Pork
45min