Kompatible Versionen
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoff
- 5.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1j 15 menit
Steak Provençal Pie
2h 15min
Chicken Enchiladas
1j
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1j 15 menit
Prawn Cocktail
15 dk
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min