Geräte und Zubehör
Pickled fruit salad with honey labne
Zubereitung 15 Min
Gesamt 27 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Honey labne
-
Greek-style natural yoghurt500 g
-
honey30 g
Pickled fruits
-
water120 g
-
orange zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
verjuice (see Tips)375 g
-
honey200 g
-
rhubarb trimmed and cut into thin pieces (5 mm)200 g
-
strawberries hulled and cut into halves250 g
-
pears cored and cut into thin wedges (5 mm)2
-
peaches stones removed and cut into thin wedges (5 mm)2
-
fresh mint1 sprig
-
edible flowers for decorating (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
104.6 mg
Protein
8.7 g
Kalorien
1472.3 kJ /
350.6 kcal
Fett
2.1 g
Ballaststoff
9.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
65.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
Keine Bewertungen
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Indian-style chicken burger
4 Std.
Cheat's mascarpone
22 Std.
Fish Sticks
2 Std. 30 Min
Guacamole with mango
10 Min
Smoked Salmon Pizza
2 Std. 30 Min