![Warm capsicum and tomato salad with olives Warm capsicum and tomato salad with olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/299bbb57-c7d7-426a-a95d-12b2b46a4b83/Derivates/dccc22ea-4293-483b-a299-54198629d920.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 11.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.1 g
- Ballaststoff
- 5.8 g
- Natrium
- 772.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Sauerkraut salad
10 min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min