
Geräte und Zubehör
Creamy turkey stew (TM5)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)150 g
-
carrot cut into slices (1 cm)150 g
-
celery cut into thin slices (5 mm)70 g
-
fresh mushrooms cut into quarters200 g
-
garlic clove cut into slices1
-
bacon cubes150 g
-
white wine50 g
-
plain flour2 tbsp
-
skinless boneless turkey leg meat cut into pieces (4 cm)800 g
-
salt plus extra to season½ - 1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
Dijon mustard1 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
549.5 kcal /
2307.8 kJ
Protein
47.3 g
Fett
34.6 g
Kohlenhydrate
10.4 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
13.5 g
Natrium
2166.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Slow cook (TM5) with blade cover
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland