Geräte und Zubehör
Kvass fermented beetroot salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 168 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Kvass
-
raw beetroot peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)500 g
-
water500 g
-
sea salt2 tsp
-
garlic cloves3
-
allspice berries2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns10
Dressing
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
natural yoghurt100 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
white pepper to taste2 pinches
Salad
-
red onion¼
-
dill cucumbers cut into halves (approx. 50 g)2
-
green apple cored and cut into wedges1
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
dill cucumbers cut into ribbons, to serve
-
fresh dill sprigs, to serve
-
bread of choice, toasted, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1323.8 mg
Protein
4.7 g
Kalorien
997.9 kJ /
237.6 kcal
Fett
13.6 g
Ballaststoff
7.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rye sourdough starter powder
24sa 10 dk
Spelt bread
26sa
Goat's cheese
18sa
Vanilla cashew yoghurt
24sa 15 dk
Za'atar seasoning
5 dk
Falafel crackers
40 dk
Gin and tonic sorbet with cucumber
12sa
Beetroot ketchup
1sa 15 dk
Wholemeal spelt pastry
35 dk
Dukkah
25 dk
Traditional hommus
25sa 5 dk
Vanilla and honey toasted muesli
35 dk