Geräte und Zubehör
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
1001.8 mg
Protein
250.1 g
Kalorien
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Fett
180.3 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
54.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Tandoori chicken
45min
Beef Korma
2h 25min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Chilli Cheese Nachos
40min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Chicken Saag
50min