Geräte und Zubehör
Tartare sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
pickled gherkins (approx. 20 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh chives or 1 tsp dried chives3 - 4
-
egg1
-
mustard powder½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fresh tarragon leaves only or 1/4 tsp dried tarragon½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white wine vinegar2 tsp
-
grapeseed oil200 g
-
pickled capers drained2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
2089.7 mg
Protein
7.4 g
Kalorien
7805.5 kJ /
1865.6 kcal
Fett
205.3 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
5.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Traditional cocktail sauce
5 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Red onion relish
50 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min
Diane sauce
20 Min