Geräte und Zubehör
Tartare sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
pickled gherkins (approx. 20 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh chives or 1 tsp dried chives3 - 4
-
egg1
-
mustard powder½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fresh tarragon leaves only or 1/4 tsp dried tarragon½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white wine vinegar2 tsp
-
grapeseed oil200 g
-
pickled capers drained2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
2089.7 mg
Protein
7.4 g
Kalorien
7805.5 kJ /
1865.6 kcal
Fett
205.3 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
5.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brandy butter
10 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Tartare Sauce
10 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Wholegrain mustard
120 Std.
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Gluten free barbecue sauce
50 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min