Geräte und Zubehör
Tartare sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
pickled gherkins (approx. 20 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh chives or 1 tsp dried chives3 - 4
-
egg1
-
mustard powder½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fresh tarragon leaves only or 1/4 tsp dried tarragon½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white wine vinegar2 tsp
-
grapeseed oil200 g
-
pickled capers drained2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
2089.7 mg
Protein
7.4 g
Kalorien
7805.5 kJ /
1865.6 kcal
Fett
205.3 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
5.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tartare Sauce
10 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Profiteroles
2 Std.
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Satay sauce
15 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min