Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Kohlenhydrate
- 44.9 g
- Fett
- 15.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.2 g
- Ballaststoff
- 12.3 g
- Natrium
- 678 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Sardines with tomato couscous
55 min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Yasai miso ramen
35 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Three-bean shepherd's pie
26j