
Geräte und Zubehör
Pearl barley risotto with asparagus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Red wine reduction
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
butter40 g
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
water250 g
-
red wine110 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Pearl barley risotto
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
pearl barley300 g
-
verjuice100 g
-
water750 g
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
raw baby beetroots peeled and cut into quarters6
-
Dutch carrots peeled12
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)1 bunch
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
386.9 kcal /
1624.8 kJ
Protein
10.7 g
Fett
15.6 g
Kohlenhydrate
44.9 g
Ballaststoff
12.3 g
Gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Natrium
678 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wholefood Cooking
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland