Geräte und Zubehör
Jambalaya
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1179.4 mg
Protein
40.5 g
Kalorien
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoff
11.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
44.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on quinoa
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Chilli con carne
45 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Southern-style chilli with cornbread
2 Std. 55 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min