Geräte und Zubehör
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1104 mg
Protein
44 g
Kalorien
1990 kJ /
475 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
6.9 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Gazellehoorns
1 Std.
Mojito
10 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min