Geräte und Zubehör
Pizza Margherita
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 porsjoner
Zutaten
Pizzadeig
-
vann romtemperatur220 g
-
1 ts maltpulver, ikke-diastatisksukker1 ts
-
2 ts tørrgjær, (8 g)fersk gjær smuldret20 g
-
hvetemel, fint400 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
salt1 ts
Margherita topping
-
mozzarella delt i biter200 g
-
hakket tomat, på boks250 g
-
salt etter smak2 - 3 klyper
-
"extra virgin" oliven olje1 ss
-
basilikumblad, fersk revet i mindre biter10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
20 g
Kalorien
2544 kJ /
607 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ciabattine
Keine Bewertungen
Vegetariske pølseruller
Keine Bewertungen
Australske Kjøttpaier
Keine Bewertungen
Havrekjeks
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 Std. 30 Min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Keine Bewertungen
Speltpizza med sikori og taleggio
Keine Bewertungen
Vannkringle
1 Std.
Potetlefse
1 Std.
Terte med purre og skinke
1 Std. 55 Min