Geräte und Zubehör
Långkokta rotfrukter och blandade gryn
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
4 portioner
Zutaten
-
olivolja20 g
-
gul lök i klyftor200 g
-
sötpotatis i bitar (3 cm)300 g
-
palsternacka i bitar (3 cm)100 g
-
majrova i bitar (3 cm)100 g
-
rotselleri i bitar (3 cm)100 g
-
hackade tomater, konserverade400 g
-
1 tärning grönsaksbuljongtärning (för 0,5 l)grönsaksbuljongpasta1 tsk
-
vatten750 g
-
dijonsenap15 g
-
tomatpuré10 g
-
färsk timjan2 kvistar
-
torkade lagerblad2
-
korianderfrön1 tsk
-
salt1 tsk
-
malen svartpeppar½ tsk
-
blandade gryn (t.ex. bulgur, quinoa)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
291.5 mg
Protein
7 g
Kalorien
1176 kJ /
281 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
7.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Långkok med knivkåpa (TM6)
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
15-minuters nudlar
Keine Bewertungen
Champinjon- & spenatpaj
50 Min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Keine Bewertungen
Pastasallad med grönkålspesto
50 Min
Paj med spenat, tomat och getost
Keine Bewertungen
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Böngryta med grönsaker
Keine Bewertungen
Vegansk bönburgare
1 Std. 20 Min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Paneer Makhani
1 Std.