Geräte und Zubehör
Pastasallad med grönkålspesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
10 portioner
Zutaten
Grönkålspesto
-
valnötter utan skal, halvor50 g
-
grönkål hårda stjälkar borttagna, hackade80 g
-
vatten kokande
-
parmesanost i bitar (2 cm)30 g
-
färska basilikablad (1 stor näve)25 g
-
olivolja80 g
-
havssalt¼ tsk
-
malen svartpeppar1 nypa
Pastasallad
-
vatten1200 g
-
risoni400 g
-
körsbärstomater halverade300 g
-
gul paprika skivad (5 mm) (ca 150 g)1
-
minimozzarella i halvor300 g
-
ruccola100 - 120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13.8 g
Kalorien
1513 kJ /
362 kcal
Fett
19.5 g
Kohlenhydrate
31.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sommarbuffé
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
15-minuters nudlar
Keine Bewertungen
Champinjon- & spenatpaj
50 Min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Keine Bewertungen
Paj med spenat, tomat och getost
Keine Bewertungen
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Böngryta med grönsaker
Keine Bewertungen
Vegansk bönburgare
1 Std. 20 Min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Paneer Makhani
1 Std.
Vegansk linslasagne
Keine Bewertungen