Geräte und Zubehör
Vegansk bönburgare
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 stycken
Zutaten
-
färsk bladpersilja endast blad6 kvistar
-
vitlöksklyftor2
-
lök skuren i halvor120 g
-
havregryn50 g
-
konserverade kidneybönor avrunna (vikt utan vätska)265 g
-
½ - 1 tesked röd chilisåssambal oelek½ - 1 tesked
-
senap2 teskedar
-
fint salt½ tesked
-
nymalen svartpeppar¼ tesked
-
olja för stekning
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9 g
Kalorien
755 kJ /
180 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
8.1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hamburgare
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
15-minuters nudlar
Keine Bewertungen
Champinjon- & spenatpaj
50 Min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Keine Bewertungen
Pastasallad med grönkålspesto
50 Min
Paj med spenat, tomat och getost
Keine Bewertungen
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Böngryta med grönsaker
Keine Bewertungen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Paneer Makhani
1 Std.
Vegansk linslasagne
Keine Bewertungen