Geräte und Zubehör
Böngryta med grönsaker
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portioner
Zutaten
-
black eye bönor (se tips)200 g
-
vitlöksklyftor2
-
lök delade100 g
-
olivolja20 g
-
vatten plus extra för att blötlägga bönor800 g
-
morot150 g
-
purjolök150 g
-
fast potatis skalad300 g
-
tomater efter smak1 - 2
-
tomatpuré30 g
-
cidervinäger20 g
-
sojasås40 g
-
lönnsirap20 g
-
salt1 tesked
-
malen torkad gurkmeja2 teskedar
-
malen spiskummin2 teskedar
-
paprikapulver2 teskedar
-
malen kanel¾ tesked
-
1 rågad tesked grönsaksbuljongpastagrönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16 g
Kalorien
1497 kJ /
356 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
13 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
15-minuters nudlar
Keine Bewertungen
Champinjon- & spenatpaj
50 Min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Keine Bewertungen
Pastasallad med grönkålspesto
50 Min
Paj med spenat, tomat och getost
Keine Bewertungen
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Vegansk bönburgare
1 Std. 20 Min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Paneer Makhani
1 Std.
Vegansk linslasagne
Keine Bewertungen