Geräte und Zubehör
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optional)1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
911 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
1820 kJ /
435 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoff
15.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
62.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Rode bieten smoothie bowl
10 Min