Geräte und Zubehör
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (optional)2 tbsp
-
chopped pecans (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalorien
1234.5 kJ /
295 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
12.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Avocado Tuna Salad
5 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Cranberry Vinaigrette
5 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min