Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g ui, gehalveerd
- 120 g prei, in stukken
- 40 g extra vergine olijfolie
- 600 g gemengde groenten (bijv. aardappel, wortel, courgette, bleekselderij, tomaat, snijbiet, gekookte gedroogde bonen, pompoen), naar behoefte in stukken gesneden
- 1000 g water
-
2
groentebouillonblokjes (voor 0,5l)
oder 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 120 g ditalini of vergelijkbare korte gedroogde pasta
- 6 tl extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, in stukken (optioneel)
- 6 - 18 tl Parmezaanse kaas, geraspt
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 21 g
- Fett
- 18 g
- Ballaststoff
- 3.6 g
Alternative Rezepte
Veelzijdige stevige soep
50min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min