Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g orez cu bobul rotund, japonica
- apă, pentru înmuiat orezul
-
250
g crevete crude, decorticate, eviscerate și curățate (de mărime medie)
oder 250 g crevete crude, decorticate, eviscerate Èi curÄÈate (de mÄrime medie) - 50 g porumb dulce boabe, din conservă, scurs
- 20 g sos de soia light
- 10 g ulei brun de susan, plus pentru stropit
- 20 g sos de stridii
- 10 g oțet de orez
- 1 linguriță sare
- 50 g mazăre, proaspătă sau congelată
- 1 linguriță zahăr brun
- ceapă verde, tocată, pentru decor
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Kohlenhydrate
- 74.4 g
- Fett
- 5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Ballaststoff
- 1.3 g
- Natrium
- 1678.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Keine Bewertungen
Salată cu pește alb
Keine Bewertungen
Iaurt cu fructe de pădure
Keine Bewertungen
Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel
20min
Fougasse
2h
Penne cu midii
1h 5 min
Orez cantonez
25min
Trio de orez, pește și legume
35min
Somon cu orez și sos de mărar
40min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5 min
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min
Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
1h 15 min