Geräte und Zubehör
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
sunflower oil170 g
-
medium egg1
-
chilli powder¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
mustard½ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
tomato ketchup15 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
Chinese cabbage cut in pieces170 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
red radishes55 g
-
smoked salmon cut in strips200 g
-
baguettes1 - 2
-
hazelnuts (optional) chopped, for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1275.9 mg
Protein
24.3 g
Kalorien
3288.8 kJ /
786 kcal
Fett
49 g
Ballaststoff
4.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
64.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Beef Chipotle Soup
55 Min
Sicilian Salad
30 Min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
St Patrick's Day Smoothie
5 Min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 Min
Kiwi and Ginger Smoothie
10 Min
Spirulina Smoothie
5 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.