Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Het Viking hamburger broodje
- 100 g zwart sesamzaad
- 220 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 100 g water
- 10 g verse gist
- 50 g melk
- 15 g suiker
- 1 ei
- 1 tl diepgevroren inktvisinkt
- 40 g boter
- 1 snuifje zout
-
70
g havervlokken
oder 70 g sesamzaad
Afwerking
- 100 g room, 35% vet
- 100 g roomkaas, type Philadelphia
- 30 g citroensap
- 2 el verse bieslook, fijngehakt
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes Szechuan peperkorrels, naar eigen smaak
- 3 takjes verse dille, alleen de blaadjes
- 3 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes
- 1 takje verse koriander, alleen de blaadjes
- 10 g rucola
- 15 g olijfolie
- 4 sneetjes gerookte zalm, doormidden gesneden
- 4 sneetjes gerookte schelvis, doormidden gesneden
- 4 sneetjes gerookte tonijn, doormidden gesneden
- Nährwerte
- pro 8 stuks
- Kalorien
- 13012 kJ / 3113 kcal
- Protein
- 114 g
- Kohlenhydrate
- 239 g
- Fett
- 189 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Hugo spritz
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5h
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Keine Bewertungen
Lemon curd
20 Min
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen