Geräte und Zubehör
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optional) geraspt (zie tip)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
42.5 g
Kalorien
2500 kJ /
598.2 kcal
Fett
31 g
Ballaststoff
4.2 g
Kohlenhydrate
28.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Black Collection
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen