Geräte und Zubehör
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optional) geraspt (zie tip)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
42.5 g
Kalorien
2500 kJ /
598.2 kcal
Fett
31 g
Ballaststoff
4.2 g
Kohlenhydrate
28.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Black Collection
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min